SMJEŠTAJ (korak po korak)

Madonna dell`Orto
 • KREDITNA KARTICA: Prvo što morate imati jest kreditnu karticu AMEX, VISA, MASTERCARD. Kartica sa valjanim rokom trajanja ispisanin na kartici i autorizacijskim  brojem na poleđini kartice od kojega su jako bitne zadnje tri znamenke na VISA card i Mastercard. Tri znamenke već su istaknute same po sebi. Na American card to su 4 znamenke na prednjoj strani kartice, gore desno pored glavnih brojeva. Sve rezervacije obavljaju se putem kreditnih kartica i olakšavaju vam odabir hotela, pravovremenu rezervaciju, odabir cijene i raznih popusta koje nude agencije.
  • ODLUKA: Nakon što ste se odlučili posjetiti najljepši grad na svijetu, nakon što ste napravili plan posjete svih znamenitosti koje će te obići, također, nakon što ste dobili ideju koja će te jela i pića probati, gdje će te se u gondolu ukrcati a gdje iskrcati, kada će te ući u Basilicu Svetog Marka, koje otoke obići....vrijeme je da odaberete SMJEŠTAJ.Venecija ih nudi u izobilju...od jeftinih do onih famoznih, koji vam svojom ponudom odvraćaju pažnju zbog čega ste uopće i došli.  
   • AGENCIJA: Sve ste odlučili i sad predstoji odabrati smještaj. Zašto odabrati neku agenciju. Ako posjetite stranicu neke agencije vidjet će te na mjestima gdje su otisnute cijene da su puno NIŽE nego na oficijelnim stranicama hotela. To je zato što agencije imaju partnerski odnos sa hotelima. Rezervirajuću preko njih čuvate novac koji vrlo lako možete potrošiti na drugom mjestu u tom prekrasnom gradu koji vam omogućuje upravo to. Potrošnju novca. Također u SEARCH BOX možete odjednom provjeriti niz hotela i B&B-a , što nude, kako izgledaju sobe, u kojem su dijelu Venecije i ostalo...Dakle VELIKA PREGLEDNOST. Na stranicama od hotela imate sve detalje bitne za smještaj i hotele po sestierima, google mape, stranicu agencije za rezerviranje pa i officielni stranicu hotela.
    • REZERVACIJA: Kada ste odabrali hotel, sviđa vam se, treba vidjeti da li u to vrijeme kada ste odredili dolazak ima slobodnih soba. Upišete vrijeme dolaska, broj noćenja, broj odraslih osoba, broj djece ako kreću sa vama i CHECK RATES! Nakon toga otvara se novi prozor koji vam ističe CIJENU sobe i traži da je rezervirate. Stisnete plavi BOOK IT! Pojavljuje se novi prozor koji se zove Guest and Payment Details i traži detalje: ime i prezime, država iz koje dolazite i najvažnije: NAČIN PLAĆANJA. Odaberete karticu i upisujete što se traži u određene prostore predviđene za to. Stisnite CONTINUE, i slijedite daljnje upute i povratne informacije hotelskog osoblja koje će vam omogućiti rezervaciju i siguran smještaj u vrijeme kada ste to željeli. 

      Nema komentara:

      Objavi komentar